Диамантено пробиване и рязане в България Гърция и Румъния

- 08:00 - 17:00

За Въпроси

+359 876 898 972

За Въпроси
Контакти

Тitan Engineering group е компания предлагаща професионални услуги като ДИАМАНТЕНО ПРОБИВАНЕ С БОРКОРОНИ И РЯЗАНЕ НА БЕТОН ,Отпушване на ВИК инсталации, ВИДЕОИНСПЕКЦИЯ С ВИДЕОСКОП на ВИК за невъзможно за човешкото око местаа ,рязане и пробиване на бетон в цяла България, Гърция и Румъния. Нашите услуги са неизменна част от строителния план за прекарване на ВиК тръбопроводи, електрокабели, въздуховоди, климатични системи или друг вид комуникации на нови и стари сгради. 

Създателят на компанията натрупва своя забележим 20 годишен опит в индустрията във Великобритания и по-късно в САЩ. В Лондон неговите професионални умения биват признати и така той се сдобива с няколко сертификата, които го правят доказал се професионалист в тези услуги. 

Екипът ни предлага напълно професионална услуга и рентабилни решения за всякакъв вид пробиване и рязане с диамантени боркорони с размери от F-20mm до F-450mm. Използвайки последен клас високотехнологично оборудване, вие можете да разчитате на нашия опит и професионален екип за предоставяне на безопасна и ефективна услуга.

Всички наши оперативни служители притежават съответните документи за умения и обучение с техниката, с която работят ежедневно.

  • Без силни шумове и вибрации
  • Без прах
  • Безопасно, бързо и чисто постигнати резултати.

Сертификати

Нашите специалисти

Защо да ни се доверите?